​AUDIO Se intampla in Romania: Trei institutii publice cauta de trei zile un crocodil pe raul Lapus pornind de la un zvon. Agentia Nationala pentru Pescuit a mobilizat o echipa cu sonar

​AUDIO Se intampla in Romania: Trei institutii publice cauta de trei zile un crocodil pe raul Lapus pornind de la un zvon. Agentia Nationala pentru Pescuit a mobilizat o echipa cu sonar:

"Trei institutii publice cauta de trei zile un crocodil in raul Lapus, ca urmare a unui zvon aparut printre copii in comuna Recea din Maramures. Informatia a fost publicata joi, 14 iulie, de eMaramures.ro. HotNews.ro a incercat sa inteleaga cum e posibil ca trei institutii sa se mobilizeze pe baza unor simple zvonuri si sa caute crocodilul in rau. Vezi in articol declaratiile primarului, ale comisarului Garzii de Mediu si ale inspectorului piscicol care incearca sa gaseasca reptila din Lapus.
  • Garda de Mediu: "Urcam in barca, punem sonarul, doi merg pe mal, doi in barca. Si ne uitam, incepem sa mergem 7-10 kilometri pe rau, unde se poate merge cu barca. Unde nu, jos, luam barca in brate, unde e apa prea mica, si mergem cu ea in spate, deci cautam in toata zona"
"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe

Avocatul-ucigaş supărat că soţia nu-i spunea “Noapte bună, iubi”!