Incredibil! Un zoolog african se îmbrăţişează cu leii (Video) | Jurnalul National | Jurnalul National

Incredibil! Un zoolog african se îmbrăţişează cu leii (Video) | Jurnalul National | Jurnalul National

Kevin Richardson, supranumit şi "The Lion Whisperer", a uimit o lume întreagă dovedind că leii pot accepta un om ca făcând parte din familia lor. Zoologul, care trăieşte într-o rezervaţie de lei din Johannesburg, Africa, a ajuns la performanţe incredibile cu aceste animale, care au suficientă încredere în el încât să îl lase să se apropie de puii lor. Ba mai mult, el poater dormi liniştit între aceste animale, care pur şi simplu îl îmbrăţişează când îl văd şi se joacă împreună cu el.
După mulţi ani de consolidare a acestei relaţii speciale cu unele dintre cele mai periculoase feline din lume, Richardson spune că a învăţat, în primul rând, să le răsfeţe, să le iubească şi, nu în ultimul rând, să le trateze cu respect, acesta fiind secretul prin care le-a câştigat încrederea. Încredere care merge până acolo încât a reuşit să determine o leoaică, în mediul ei natural, să îl urmeze în... apă, deşi este binecunoscut faptul că felinele evită acest tip de contact.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe

Avocatul-ucigaş supărat că soţia nu-i spunea “Noapte bună, iubi”!