Cele 7 legi ale Universului


Există 7 reguli după care trăiește Universul. Necunoașterea lor nu te eliberează de răspundere. Cunoașterea te va ajuta să nu faci greșeli, să atingi armonia și să trăiești fericit.
1. Regula pustietății.
Dacă ai nevoie de o pereche nouă de pantofi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de o haină nouă, fă ordine în dulap. Trebuie de bună voie să te desparți de stereotipuri. Noul vine doar atunci când te debarasezi de vechi,
2. Regula circulației.
Fii pregătit să eliberezi ceva, ce domini, pentru a primi ceea ce-ți dorești.
3. Regula imaginației.
Pentru început trebuie să vedeți înflorirea în imaginația voastră. Fă o descriere a unei zilei ideale și nu o arăta nimănui, în afară de cel în care crezi. Păstrează această descriere undeva la îndemână, și în timpul liber recitește-o.
4. Regula creației.
Omul poate atinge înflorirea prin intermediul energiei gândurilor sale, a intuiției și a imaginației.
5. Regula oferirii și primirii. 
Dacă oferiți ceva, acel ceva se întoarce înzecit. Când primești ceva, este important să-l împarți cu cei din jur. Dacă ai un talent, și nu-l folosești, îți jignești ființa dumnezeiască. Pentru a te atârna cuviincios de capacitățile tale, trebuie să vă bucurați și să împărțiți bucuria cu alții. Dacă veți face acest lucru, veți atrage mai mult bine în viața voastră.
6. Regula zecilor.
Universul își va lua întotdeauna zecele său. Este vorba despre regula recunoștinței pentru baza susținerii -10% din tot ce ai. Nu vei ști niciodată cum se va întoarce zecele la tine. Banii sunt cei mai frecvenți. Dar această recompensă poate veni sunt forma unei împăcări cu cineva, sub forma unor relații noi de prietenie, sub forma însănătoșirii.
7. Legea iertării.
Dacă nu poți ierta oamenii, nu-ți poți primi bogăția. Dacă sufletul tău este plin de ură, dragostea nu-și poate găsi locul în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative, care te mănâncă și nu-ți dau pace.



  http://eustiu.com/nu-ti-merge-bine-viata-inseamna-ca-incalci-cele-7-legi-ale-universului/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe

Avocatul-ucigaş supărat că soţia nu-i spunea “Noapte bună, iubi”!