Curtea de Apel Bucuresti a lansat site-ul www.cab1864.eu. Presedintele Dan Lupascu: "Ce avem pe site e mai bun ca Jurindex... care e un fel de car cu fan, in care daca trebuie sa cauti un ac e destul de greu!"

Curtea de Apel Bucuresti a lansat site-ul www.cab1864.eu. Presedintele Dan Lupascu: "Ce avem pe site e mai bun ca Jurindex... care e un fel de car cu fan, in care daca trebuie sa cauti un ac e destul de greu!":

Curtea de Apel Bucuresti, sub conducereapresedintelui Dan Lupascu (foto) a inaugurat, miercuri, site-ul www.cab1864.eu o baza de date importanta care cuprinde de la legislatia veche pana la cele mai noi modificari legislative, o mie de hotarari ale Curtii de Apel Bucuresti, dar si modul in care functioneaza o instanta precum CAB, si atributiile pe care le are fiecare sef de sectie, precum si ghiduri pentru presa si justitiabili. De asemenea, tot miercuri a fost deschis oficial si muzeul justitiei romane, cuprinzand hotarari judecatoresti vechi, dar si reconstituirea unei sali de judecata din trecutul apropiat. Site-ul si muzeul au fost lansate de conducerea Curtii de Apel Bucuresti, iar la lansare au participat multe nume grele ale sistemului judiciar: Dan Lupascu, presedintele CAB, Lia Palade, procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, decanul Baroului Bucuresti, consilieri ai Baroului Bucuresti, dar si actuali judecatori ai Curtii de Apel Bucuresti si fosti conducatori ai Curtii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe

Avocatul-ucigaş supărat că soţia nu-i spunea “Noapte bună, iubi”!