Avocatul-ucigaş supărat că soţia nu-i spunea “Noapte bună, iubi”!

Avocatul-ucigaş supărat că soţia nu-i spunea “Noapte bună, iubi”!


Avocatul braşovean Victor Teodorescu, cel care este acuzat că a plătit un tânăr pentru asasinarea soţiei sale, s-a plâns anchetatorilor, dar şi fostei sale colaboratoare că soţia sa era foarte rece cu el.

De altfel, dintr-un sms trimis fostei sale colaboratoare, mama celui care se presupune că a pus în aplicare planul diabolic al avocatului, reiese că Teodorescu era foarte supărat pe atitudinea soţiei sale.
Într-unul dintre mesaje, Victor Teodorescu şi-a exprimat dezamăgirea cu privire la faptul că, după 12 ore de muncă, soţia lui l-a primit acasă cu reproşuri, în loc să-i spună „noapte bună, iubi, iar ai muncit 12 ore”, spunând despre el că, „sunt cel mai mare fraier că m-am lăsat ţepuit de unii care pe banii mei şi-au rezolvat problemele lor”.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe