Consiliul de Mediere scoate din maneca doua hotarari legate de alegeri si vrea sa introduca o obligativitate noua la inscrierea in Tabelul Mediatorilor!

In lumea mediatorior, aratam zilele trecute, se prefigureaza un mare scandal. La aceasta ora fac valuri in interiorul acestui nou domeniu doua Hotarari ale Consiliului de Mediere, nr. 2246 si 2247 din 29.07.2011cu privire la alegerile care trebuiau sa aiba loc de multa vreme si care urmeaza sa fie organizate in curand. Cele doua hotarari – a declarat presedintele Uniunii Mediatorilor Bancari, Tudor Tatu (foto) pentru Lumeajustitiei.ro, pun pe jar mediatorii datorita continutului lor nelegal, neconstitutional si abuziv prin adaugare la lege. Aceste hotarari au fost contestate in prealabil de catre mai multi mediatori, inclusiv de Uniunea Mediatorilor Bancari.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe