Motivarea judecatoarei Florentina Dragomir in cazul arestarii vicepresedintelui ANRP: „Baciu a folosit o institutie a statului in interes personal” (Document)

Motivarea judecatoarei Florentina Dragomir in cazul arestarii vicepresedintelui ANRP: „Baciu a folosit o institutie a statului in interes personal” (Document):

Judecatoarea Florentina Dragomir, de la Curtea de Apel Bucuresti, cea care a decis la sfarsitul saptamanii trecute arestarea pentru 29 de zile a subsecretarului de stat si vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, Remus Baciu, pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prins in flagrant cand lua 400.000 de lei pentru a urgenta un dosar de despagubire, a facut publica, marti, motivarea deciziei sale. Conform acesteia, gravitatea faptelor lui Baciu rezulta din faptul ca acesta, ca reprezentant al unei institutii a statului care avea drept scop luarea masurilor legale pentru repararea prejudiciilor cauzate persoanelor deposedate abuziv de catre regimul comunist, prin acordarea unor despagubiri banesti, a folosit aceasta institutie pentru interesul sau personal, si a destructurat astfel insasi scopul pentru care a fost creata institutia.

'via Blog this'

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe