Avocată din Bucureşti, atacată cu toporul într-o parcare. Femeia e în stare gravă la spital - Mediafax

Avocată din Bucureşti, atacată cu toporul într-o parcare. Femeia e în stare gravă la spital - Mediafax:

Avocata este conştientă şi are plăgi în zona scalpului şi la membre, a declarat joi seară, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.
"A fost transportată la Spitalul Universitar, unde i se face o tomografie computerizată", a mai spus Opriţa.
Potrivit surselor citate, agresorul a fost prins, la scurt timp de la incident, de poliţişti ai Secţiei 8 şi este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.
El a recunoscut că a lovit-o de două ori pe avocată, însă nu a precizat motivul pentru care a atacat-o, au mai spus aceleaşi surse.
Sursele citate au precizat că avocata, care se numeşte Cristina Nitu şi are doi copii, a fost transportată la Spitalul "Floreasca".
Agresorul, în vârstă de 29 de ani, a fost văzut de mai multe persoane în momentul în care a atacat-o pe avocată, iar acestea au sunat imediat la 112.


'via Blog this'

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe