Avocata Luminita Gheorghe, din Baroul Bucuresti, arestata dupa ce a fost prinsa in flagrant de DNA in timp ce mituia un politist cu 10.000 euro pentru musamalizarea unui dosar!

Avocata Luminita Gheorghe, din Baroul Bucuresti, arestata dupa ce a fost prinsa in flagrant de DNA in timp ce mituia un politist cu 10.000 euro pentru musamalizarea unui dosar!:

Razboiul pornit de DNA impotriva avocatilor-combinatori se inteteste. Avocata Luminita Gheorghe, din cadrul Baroului Bucuresti, a fost prinsa in flagrant vineri, de procurorii anticoruptie in timp ce ii dadea unui politist de la IPJ Ilfov o spaga de 10.000 de euro, pentru ca acesta sa intervina intr-un dosar in favoarea unui client al avocatei. Aceasta avea un client cercetat intr-o afacere cu fier vechi, iar politistul care a fost mituit a fost cel care a anuntat procurorii DNA. Imediat dupa ce a fost prinsa in flagrant de procurorii anticoruptie, avocata Luminita Gheorghe a fost retinuta si prezentata Curtii de Apel Bucuresti, care a admis propunerea procurorilor si a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele avocatei. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Spaga mare pe timp criza: 10.000 de euro pentru un dosar de fier vechi, la IPJ Ilfov



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe