Avocata Luminita Gheorghe tragea de politist sa numere spaga: Judecatorul Mustata Stan, de la CAB: „Inculpata a incercat paralizarea actului de justitie” (Document)

Avocata Luminita Gheorghe tragea de politist sa numere spaga: Judecatorul Mustata Stan, de la CAB: „Inculpata a incercat paralizarea actului de justitie” (Document):

Judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, cel care a decis sambata emiterea unui mandat de arestare pe numele avocatei Luminita Gheorghe, si-a motivat aceasta decizie prin faptul ca inculpata a incercat sa paralizeze actul de justitie, prin tentativa de mituire a politistului de la Ilfov cu 10.000 de euro. De asemenea, judecatorul Stan Mustata a apreciat ca faptele care i s-au imputat Luminitei Gheorghe sunt mai grave tocmai din cauza calitatii sale de avocat, care trebuie sa depuna toate diligentele pentru a asigura infaptuirea justitiei. Conform datelor obtinute de DNA si retinute si in incheierea de arestare preventiva, avocata si-a insotit clientii la IPJ Ilfov, unde i-a spus politistului ca daca nu se atinge de 3 dintre clientii sai, ii da 10.000 de euro in mana. Asta s-a si intamplat, iar in momentul in care politistul a primit banii, Luminita Gheorghe l-a indemnat prieteneste: “Sunt toti acolo, numara-i!”

Avocata Luminita Gheorghe, catre politist: “Zece mii in cap, numara-i!”


'via Blog this'

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe