Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a somat Millennium Buliding sa inceapa in 10 zile demolarea turnului „Cathedral Plaza”

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a somat Millennium Buliding sa inceapa in 10 zile demolarea turnului „Cathedral Plaza”:



Pe fondul lipsei de implicare al organelor judiciare in a constata lipsa autorizatiei de construire - in special a Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 condus de prim-procurorul Dan Chiujdea - primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, i-a notificat prin executor judecatoresc pe proprietarii turnului de 22 de etaje cunoscut sub numele de „Cathedral Plaza” sa inceapa in termen de 10 zile demolarea constructiei. Evenimentul este unul iesit din comun si poate deveni o premiera juridico-administrativa in peisajul imobiliar al Capitalei. Iata continutul somatiei transmise proprietarilor constructiei – SC Millennium Building Development SRL si constructorului SC Bog Art SRL:

'via Blog this'

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe