Daniel Roxin: Piedici in calea fericirii...

Daniel Roxin: Piedici in calea fericirii...:

"Ceea ce urmeaza pot fi cele mai importante minute din viata voastra. Daca ati putea pricepe asta, ati fi fericiti. Ati fi fericiti pentru totdeauna. N-ati mai fi niciodata nefericiti. Nimic nu va mai avea puterea sa va raneasca. Este ca si cum ai arunca vopsea neagra in aer - aerul ramane nepatat. Nu colorezi niciodata aerul in negru. Nu conteaza ce ti se intampla, tu ramai neatins.Tu ramai in armonie. Exista fiinte umane care au dobandit acest lucru - ceea ce eu numesc calitatea de om. Nu starea aceea absurda de marioneta, care se zbate incoace si incolo, lasand evenimentele sau pe ceilalti oameni sa-i spuna ce sa simta.

Prin urmare, voi continuati sa va simtiti asa si definiti aceasta stare drept vulnerabilitate. Eu spun ca inseamna ca esti o marioneta. Deci, iti doresti sa fii o marioneta? Apesi pe un buton si gata, ai cazut; iti place? Dar daca refuzi sa te identifici cu oricare dintre aceste etichete, cele mai multe dintre grijile tale dispar.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe