Inalta Curte s-a mutat la Tribunalul Bucuresti - Martorii din dosarul lui Nastase recunosc in instanta, unul cate unul, ca s-au autodenuntat dupa ce au fost calcati de DNA sau de Garda Financiara!

Inalta Curte s-a mutat la Tribunalul Bucuresti - Martorii din dosarul lui Nastase recunosc in instanta, unul cate unul, ca s-au autodenuntat dupa ce au fost calcati de DNA sau de Garda Financiara!:

Un al doilea martor din dosarul in care fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, sunt acuzati de comiterea unor infractiuni de coruptie si asimilate acestora in dosarul “Chinezariilor” a recunoscut, miercuri, in fata instantei, ca s-a prezentat la procurori sa faca denunt de abia dupa ce a fost cautat de “organele de cercetare penala”. Cu toate acestea, omul a sustinut ca nu a fost determinat de anchetatori sa depuna autodenuntul, si ca a facut asta pentru ca actionarul majoritar al Conimpuls, Sergiu Sechelariu, i-a cerut situatia contabila a companiei. Acesta este, dupa Cristina Popa, al doilea martor cheie al procurorilor care recunoaste ca a facut autodenuntul numai dupa ce a fost vizitat de autoritati.

'via Blog this'

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe