INSPECTIA CSM, UN BORCAN CU MIERE - Zeci de procurori de calibru din parchetele bucurestene se inghesuie sa devina inspectori la CSM. La judecatori concurenta e mai mica (Listele)

INSPECTIA CSM, UN BORCAN CU MIERE - Zeci de procurori de calibru din parchetele bucurestene se inghesuie sa devina inspectori la CSM. La judecatori concurenta e mai mica (Listele):

Peste 20 de procurori de renume din parchetele bucurestene si din tara se inghesuie sa prinda unul din cele cinci locuri libere de inspectori ai Consiliului Superior al Magistraturii pentru procurori. Printre cei care au optat pentru a deveni inspectori sunt nu doar procurori cu functii importante din tara, cum ar fi de exemplu, procurorul general adjunct al Parchetului Curtii de Apel Alba IuliaGheorghe Fit, dar si nume grele din Parchetul General. Fosta mana dreapta a Procurorului General al Romaniei, Laura Kovesi – Tiberiu Nitu, si-a depus candidatura pentru un astfel de post, urmat indeaproape de nu mai putin celebrul Irinel Paun, dar si de Max Balasescu, procuror la Parchetul Tribunalului Ilfov si de prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sectorului 4,Mihai Betelie.
'via Blog this'

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Legea nr. 214/2013 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe